​​
Ensuite maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Kamer En Suite Laten Maken

Ensuite levert en plaatst zijn kasten door geheel Nederland. Omdat de plaatsing in 1 dag plaatsvindt is het voor Ensuite geen enkel probleem om ook uw kant op te komen.

Kamer En Suite Laten Maken
Bent u van plan een Kamer En Suite te laten maken? Ensuite maakt Kamers En Suite en levert ze door heel Nederland. Een kamer en suite kunnen wij leveren in drie varianten: classic, pure en steel. Elk van die varianten heeft unieke kenmerken die hieronder verder uitgelegd worden.

Classic
De Kamer En Suite Classic heeft schuifdeuren die hoger zijn dan de kasten eromheen, met architraven om de kasten heen. Het glas in de classic variant kan worden geleverd als glas in lood of als blank glas. De Kamer En Suite Classic is naar wens in te delen.

Pure
De Kamer En Suite Pure heeft schuifdeuren en kasten van gelijke hoogte. De kasten lopen dan ook van muur tot muur. Ook deze variant kan worden geleverd met glas in lood of met blank glas. In plaats van gesloten of open kasten is het ook mogelijk om de Kamer En Suite Pure in te delen met stucplaten of panelen. De indeling is naar wens aan te passen.

Steel
De Kamer En Suite Steel heeft een moderne uitstraling vanwege de stalen schuifdeuren. Dit zorgt voor een strakke uitstraling en past perfect bij een modern interieur. Het glas dat hierbij geleverd kan worden is blank of geëtst glas. De indeling van De Kamer En Suite Steel is naar wens aan te passen.

Laten maken
Uw Kamer En Suite laten maken door een gespecialiseerd bedrijf met al veel tevreden klanten. Met Ensuite bent u verzekerd van uitstekende service en flexibiliteit. U wilt toch ook een echte Ensuite?
Ensuite

Gratis offerte aanvragen, welke Ensuite past bij u?