​​
Ensuite maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Kamer En Suite met stalen deuren

Ensuite levert en plaatst zijn kasten door geheel Nederland. Omdat de plaatsing in 1 dag plaatsvindt is het voor Ensuite geen enkel probleem om ook uw kant op te komen.

Bent u op zoek naar een kamer en suite met stalen deuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een kamer en suite kunnen wij leveren in drie varianten: classic, pure en steel. De variant met stalen deuren is de Kamer En Suite Steel.

Steel
De Kamer En Suite Steel heeft een moderne uitstraling vanwege de stalen schuifdeuren. Dit zorgt voor een strakke uitstraling en past perfect bij een modern interieur. Het glas dat hierbij geleverd kan worden is blank of geëtst glas. De indeling van De Kamer En Suite Steel is naar wens aan te passen.

Stalen schuifdeuren
De stalen schuifdeuren van deze Kamer En Suite zorgen voor een mooie afwerking en een fris uiterlijk. Daarnaast geeft het een vorm van stevigheid. Met het juiste soort glas erbij geeft het uw kamer een sterk gevoel.
Ensuite
Kom vandaag nog bij ons langs in Oisterwijk
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of om een offerte te maken. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer (013 - 521 06 33) of via e-mail: info@ensuite.nl.

Gratis offerte aanvragen, welke Ensuite past bij u?