​​
Ensuite maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Particuliere projecten

Ensuite levert grotendeels aan particulieren. Ensuite mag sinds 1 januari 2013 het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Het logo wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het logo mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, kwaliteit, service, garantie en het geven van een goed advies hoog in het vaandel hebben.

Het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt toegekend door WonenWonen.nl, dat in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste woonportalen van Nederland. Op de website vindt u veel informatie over alles wat met wonen te maken heeft. Denk hierbij aan de inrichting van het huis, het aanleggen en onderhouden van de tuin, maar ook zaken als (ver)bouwen, schilderwerken en beveiliging komen aan bod. WonenWonen.nl heeft per branche een overzicht gemaakt van de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Enkel de door WonenWonen.nl geselecteerde bedrijven mogen het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Ensuite is er erg trots op zich in dit selecte gezelschap te bevinden.

Neem voor een vrijblijvende offerte of meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 013-5210633 of per email info@ensuite.nl. Uiteraard bent u ook welkom om onze showroom op afspraak te bezoeken.

Kamer Ensuite | Lage Mierde

Bij deze klant is een tweetal Kamer Ensuite oplossingen geplaatst en een op maat ontworpen en gefabriceerd badmeubel. Hieronder ziet u het eindresultaat en een reactie van onze tevreden klant.

Kamer Ensuite | Fam. Hopeda te Rotterdam

Het vervaardigen en plaatsen van een Kamer Ensuite. Het plaatsen van deze Ensuite was in een bestaande woning. Hieronder ziet u het eindresultaat en een reactie van onze tevreden klant.

Kamer Ensuite | Totaalinterieur Oisterwijk

Bij deze klant is een totaalinterieur geplaatst in een geheel gerenoveerd woonhuis. Hieronder ziet u het eindresultaat en een reactie van onze tevreden klant.

Gratis offerte aanvragen, welke Ensuite past bij u?