​​
Ensuite maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Kamer En Suite Alkmaar

Ensuite levert en plaatst zijn interieur door geheel Nederland. De kracht van ons bedrijf is de service en flexibiliteit van ons team.

Kamer En Suite Alkmaar
Bent u op zoek naar een kamer en suite in Alkmaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een kamer en suite kunnen wij leveren in drie varianten: classic, pure en steel. Elk van die varianten heeft unieke kenmerken die hieronder verder uitgelegd worden.

Classic
De Kamer En Suite Classic heeft schuifdeuren die hoger zijn dan de kasten eromheen, met architraven om de kasten heen. Het glas in de classic variant kan worden geleverd als glas in lood of als blank glas. De Kamer En Suite Classic is naar wens in te delen.

Pure
De Kamer En Suite Pure heeft schuifdeuren en kasten van gelijke hoogte. De kasten lopen dan ook van muur tot muur. Ook deze variant kan worden geleverd met glas in lood of met blank glas. In plaats van gesloten of open kasten is het ook mogelijk om de Kamer En Suite Pure in te delen met stucplaten of panelen. De indeling is naar wens aan te passen.

Steel
De Kamer En Suite Steel heeft een moderne uitstraling vanwege de stalen schuifdeuren. Dit zorgt voor een strakke uitstraling en past perfect bij een modern interieur. Het glas dat hierbij geleverd kan worden is blank of geëtst glas. De indeling van De Kamer En Suite Steel is naar wens aan te passen.

Alkmaar
Wij leveren Kamer En Suite door heel Nederland, dus ook in Alkmaar. Met Ensuite bent u verzekerd van uitstekende service en flexibiliteit. U wilt toch ook een echte Ensuite?
Ensuite

Gratis offerte aanvragen, welke Ensuite past bij u?