​​
Ensuite maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Kamer Ensuite | Steel

Om aan een regelmatig terugkerende vraag te kunnen voldoen van veel klanten is de Steel uitvoering ontwikkeld. Deze opstelling geeft een strakke uitstraling aan uw Kamer Ensuite en is onderscheidend ten opzichte van de andere Ensuite modellen. Deze uitvoering heeft schuifdeuren met stalen kozijnen. Hier is veel vraag naar omdat het een perfecte combinatie is tussen een klassieke Kamer Ensuite met een nostalgisch uiterlijk, gecombineerd met stalen schuifdeuren die in elk modern interieur een strakke en onderscheidende uitstraling hebben. 
Steel
Stalen schuifdeuren
De mooie strakke stalen deuren springen er meteen uit. Iedereen die juist iets anders wil, maar wel met de nostalgische uitstraling van een Kamer Ensuite kiest voor deze stalen schuifdeuren. Ze worden op maat gemakt voor uw kamer en worden afgelakt in de gewenste kleur.

Modern ontwerp
Het moderne ontwerp van de Ensuite is onderscheidend en geeft een spannende uitstraling aan uw woonkamer. We helpen u graag verder met het ontwerp!

Blank of geëtst glas
Er zijn twee verschillende soorten glas toe te passen in uw Kamer Ensuite. We gebruiken regulier blank glas, maar hebben ondervonden dat het toepassen van geëtst glas een extra dimensie geeft, waardoor u ook meer privacy kunt garanderen.

Indeling

De kasten van uw Kamer Ensuite zijn geheel naar uw wens in te delen. Een samenstelling van gesloten of open kasten, of een geheel gesloten kast waardoor er veel efficiënte bergruimte ontstaat. Daarnaast is een opstelling met open kasten weer ruimtelijker en geeft een extra sfeer. Alle combinaties zijn mogelijk, geheel volgens uw wens. Vraag ons om advies, zodat u zich straks helemaal thuis kunt voelen.

Gratis offerte aanvragen, welke Ensuite past bij u?