​​
Ensuite maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Kamer Ensuite | Pure

Het uitgangspunt van de Pure uitvoering is een modernere uitstraling met klassieke onderdelen die terug komen in uw Kamer Ensuite. Door een aantal variaties toe te passen op onze klassieke uitvoering, bieden we een alternatief dat in elke woning toegepast kan worden ongeacht de bestaande inrichting. Deze indeling wordt vaak toegepast in nieuwe woningen waar een moderne uitstraling gewenst is, maar met een klassieke tint. Hieronder vindt u de belangrijkste verschillen met de Classic uitvoering.
Pure
Hoogte schuifdeuren
Het belangrijkste onderscheidende aspect van onze Pure opstelling is dat de schuifdeuren even hoog zijn als de kasten. Deze opstelling geeft een overzichtelijke en moderne uitstraling aan uw Kamer Ensuite.

Kasten van muur tot muur
De kasten van de Pure uitvoering van onze Kamer Ensuite lopen van muur tot muur. Hierdoor is er veel nuttige ruimte die naar wens in te delen is. Wanneer u veel bergruimte zoekt is dit een perfecte oplossing.

Glas in lood
Bij al onze Ensuite kasten heeft u de keuze uit verschillende soorten glas in lood en desgewenst ook blank glas. Glas in lood geeft een sfeervolle en uniforme uitstraling met de rest van uw interieur. Desgewenst kan het glas in lood van uw Kamer Ensuite in dezelfde stijl en kleurstelling gemaakt worden als de rest van uw woning.

Afwerking
De afwerking is geheel naar eigen wens uit te voeren. Mogelijkheden zijn om het af te werken met stucplaten, waarna dit vlak netjes af te stucen is. Een alternatief is om met panelen te werken, welke een geheel vormen met de Kamer Ensuite. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om met open kasten te werken, waardoor uw Kamer Ensuite ruimtelijker oogt en u zich helemaal thuis voelt.

Indeling
Uw Kamer Ensuite is geheel naar wens in te delen. Een samenstelling van gesloten of open kasten, of een geheel gesloten kast waardoor er veel efficiënte bergruimte ontstaat. Daarnaast is een opstelling met open kasten weer ruimtelijker en geeft een extra sfeer. Alle combinaties zijn mogelijk, geheel volgens uw wens.

Gratis offerte aanvragen, welke Ensuite past bij u?