​​
Ensuite maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Kamer Ensuite | Modern

Om aan de hedendaagse trend te kunnen voldoen is de Modern model ontwikkeld. Deze opstelling geeft een strakke uitstraling aan uw Kamer Ensuite en is onderscheidend ten opzichte van de andere Ensuite modellen. Deze uitvoering heeft strakke schuifdeuren met veel glasoppervlak. Hier is veel vraag naar in de hedendaagse interieurs. Mooie volle kastkaders gecombineerd met strakke schuifdeuren die in elk modern interieur een strakke en onderscheidende uitstraling hebben.
Modern
Houten schuifdeuren
De mooie strakke schuifdeuren springen er meteen uit. Iedereen die juist een tikje modern wil, maar wel met uitstraling van een Kamer Ensuite. Ze worden op maat gemaakt voor uw kamer en worden afgelakt in de gewenste kleur. 

Modern ontwerp
Het moderne ontwerp van de Ensuite is onderscheidend en geeft een spannende uitstraling aan uw woonkamer. We helpen u graag verder met het ontwerp!

Blank of geëtst glas
Er zijn twee verschillende soorten glas toe te passen in uw Kamer Ensuite. We gebruiken regulier blank glas, maar hebben ondervonden dat het toepassen van geëtst glas een extra dimensie geeft, waardoor u ook meer privacy kunt garanderen.

Indeling
De kasten van uw Kamer Ensuite zijn geheel naar uw wens in te delen. Een samenstelling van gesloten of open kasten, of een geheel gesloten kast waardoor er veel efficiënte bergruimte ontstaat. Daarnaast is een opstelling met open kasten weer ruimtelijker en geeft een extra sfeer. Alle combinaties zijn mogelijk, geheel volgens uw wens. Vraag ons om advies, zodat u zich straks helemaal thuis kunt voelen. 

Gratis offerte aanvragen, welke Ensuite past bij u?