​​
Ensuite maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Materiaalgebruik

Ervaring is een belangrijke factor bij het kiezen van materialen. Al in een vroeg stadium is door ons gekozen voor materialen die goed verwerkbaar zijn, een mooie afwerking hebben en een gegarandeerd het beste eindresultaat hebben. Ook na jarenlang gebruik.

Ensuite gebruikt voor de Kamer En Suite opstellingen bij voorkeur MDF. Dit is een materiaal dat gemaakt is van houtvezels vermengd met hars, waardoor het de vaste structuur krijgt. Dit materiaal wordt al gebruikt sinds de jaren 70. Inmiddels wordt er wereldwijd gebruik gemaakt van MDF in de meubel industrie.
Ensuite
Voordelen van MDF
  • Geen werking door temperatuurverschillen
  • Eenvoudig te bewerken in alle mogelijk vormen
  • Zeer strak af te lakken
  • Homogeen dus geen versplintering
  • Alle verbindingstechnieken zijn mogelijk
  • Goed te lijmen
Daarnaast zijn we flexibel in de keuze van beslag en hang- en sluitwerk. Het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent. Mocht u nog vragen hebben over de keuze van de materialen voor uw Kamer En Suite dan bent u van harte welkom om in onze showroom te komen kijken. We kunnen u dan uitgebreid toelichting geven. Desgewenst kunnen we telefonisch ook toelichting geven.
Kom vandaag nog bij ons langs in Oisterwijk
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of om een offerte te maken. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer (013 - 521 06 33) of via e-mail: info@ensuite.nl.

Gratis offerte aanvragen, welke Ensuite past bij u?