​​
Ensuite maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Kamer Ensuite | Classic

De Classic uitvoering van de Kamer Ensuite opstelling wordt gekarakteriseerd door een aantal onderscheidende uiterlijke kenmerken. Deze zorgen voor een klassieke uitstraling van de Kamer Ensuite zoals deze vroeger ook al werd toegepast. Daarmee haalt u een stukje geschiedenis terug in uw woning. 
Classic
Hoge schuifdeuren
De schuifdeuren zijn bij de Classic uitvoering hoger dan de kasten. Dit geeft een klassieke en landelijke uitstraling aan uw woning.

Architraven rondom de kast
Het tweede punt waarop de Classic uitvoering zich onderscheidt is de klassieke architraven rondom de kasten. Het gebruik van architraven stamt al uit de tijd van de Grieken, maar heeft in de toepassing van Ensuite kasten uiteraard een geheel andere functie. De toepassing van architraven draagt bij aan de klassieke uitstraling van de Ensuite kast en zorgt voor een mooie en degelijke afwerking.

Glas in lood
Bij al onze Ensuite kasten heeft u de keuze uit verschillende soorten glas in lood en desgewenst ook blank glas. Glas in lood geeft een sfeervolle en uniforme uitstraling met de rest van uw interieur. Desgewenst kan het glas in lood van uw Kamer Ensuite in dezelfde stijl en kleurstelling gemaakt worden als de rest van uw woning.

Indeling
De indeling van uw Kamer Ensuite is geheel door u te bepalen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze door rekening te houden met de indeling van de rest van uw woning of karakteristieke elementen van uw woning die de uitstraling van de Kamer Ensuite versterken. Uiteraard kan de indeling ook een praktische reden hebben, waardoor schoonheid met praktische bergruimte gecombineerd kan worden.

Gratis offerte aanvragen, welke Ensuite past bij u?