​​
Ensuite maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Ensuite

Het Ensuite-team bestaat uit vier vaste medewerkers voor wie vakmanschap, kwaliteit en een goede service tellen. Ensuite is een erkend leerbedrijf. Bij grote opdrachten huurt zij andere professionals in om het Ensuite-team tijdelijk te komen versterken.

Historie
Met hart en passie voor Kamer Ensuite en de jaren '30 stijl startten vader Toon Ligtvoet en zoon Paul in 2001 met Ensuite. Hun doel? Op ambachtelijke wijze exclusieve meubels op maat creëren. De stijlvolle meubelstukken worden alle met veel zorg en liefde door het team van Ensuite ontworpen, met de hand vervaardigd en geplaatst. En dat is te zien. Want met een kast van Ensuite haal je direct een warme en authentieke sfeer in huis.

Showroom

Laat u voor een modern, eigentijds of toch meer een traditioneel design?
In onze rustieke showroom in het Brabantse Oisterwijk kunt u volop ideeën en inspiratie opdoen. Onze meubelen zijn in diverse opstellingen, materiaalsoorten, kleuren en stijlen te zien. Ook kunt u in onze showroom de sfeervolle en authentieke uitstraling van onze handgemaakte Ensuite kasten ervaren. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om u te ontvangen en van advies te voorzien. Daarom kunt u bij Ensuite terecht op afspraak, eventueel ook in de avonduren of in het weekend.

Werkplaats

Vanuit onze werkplaats in het Brabantse Oisterwijk worden de meubels op ambachtelijke wijze door het Ensuite-team op maat gemaakt. Onze vakmensen werken hier met de hand aan de glas-in-lood ramen en het zagen, frezen en schilderen van de meubelen. Bent u nieuwsgierig hoe het productieproces van uw bestelling verloopt? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze werkplaats, die zich pal naast onze showroom bevindt. Wij leiden u graag rond.

Gratis offerte aanvragen, welke Ensuite past bij u?